МРЕЖОВИ ТЕХНОЛОГИИ И КИБЕР СИГУРНОСТ

Курсовете в направление "Мрежови технологии и киберсигурност" са за тези, които тепърва тръгват по пътя на специалиста по мрежи и киберсигурност, или за тези, които искат да запълнят дупки в знанията си. 

Обучението при нас се основава на:

 
Съчетание на теория и практика
Нашите лектори са практикуващи професионалисти, които преподават на база на авторската ни програма за обучение. По този начин, по време на програмата постоянно да се обсъждат практически казуси от бизнеса, които са полезни за вашето развитие.


За кого е разработена програмата?

  • Ученици и завършили (15-18 години) - могат да започнат своята кариера и да не отлагат реализацията на своите мечти;
  • Студенти в университет (18-23 години) - имат възможност да получат втора специализация, успоредно с университетското си образование, а това им дава конкурентно предимство пред връстниците им;
  • Специалисти в други области (23-55 години) - могат да променят своя кариерен път, като курсовете ни им помагат да се преквалифицират и да станат още по-ценни и търсени кадри;
  • За всички желаещи да се развиват - имат шанса да подобрят уменията си, да систематизират знанията си и да придобият много нови и търсени умения на пазара.

Как преминава процесът на обучение?

Ние прилагаме изпитан и доказан метод на обучение виртуални класни стаи, уебинари, презентации, домашни работи, практически задачи, проект.

Също така, се фокусираме върху:

Максимално много практически знания - нашият процес на обучение е базиран на прилагането на всички получени знания на практика. При нас няма монотонни лекции и всички необходими учебни материали са качени онлайн. Това помага на студентите да могат да учат навсякъде и по всяко време.

Интересни бизнес казуси - студентите ни работят по интересни проекти, които са взаимствани от реални бизнес казуси и отговарят на нуждите на работодателите.

Помощ при намирането на работа - IT Step има изградена мрежа от партньорства с големи IT компании у нас, като може да съдейства за намирането на работа на студентите, които се справят добре с материала.

Програма на обучение

Нашата програма за обучение е разработена по авторска методология. Програмите може да видите в характеристиките за всеки курс.

Доверете се на експертите, за да получите образованието, което ви е необходимо за сигурно бъдеще!

Подреди по