Дистанционно обучение

Тук са включени онлайн курсове, които ще помогнат на децата да се подготвят за света на технологиите. За всички с интерес към компютрите или рисуването - нашите програми са насочени към развиване на тези таланти.

Предлагаме курсове за създаване на игри и 3D светове, както и дигитално рисуване. Чрез тях малчуганите не само се забавляват, но и усвояват знания, които да са им полезни за бъдещето.

Върху какво се фокусираме при обучението?

Съчетаваме теория и практика - нашите курсове наблягат на работа по собствени проекти, тъй като вярваме в метода "учене чрез правене"

За кого е разработена програмата?

Различните курсове са подходящи за различни възрастови групи. Някои от тях са предназначени за по-малките - от 8 до 12 години, а други за малчугани между 10 и 13 години. Програмата цели да развие богатото въображение и жажда за нови знания у децата, така че всеки с интерес към технологиите на бъдещето може да се включи в нея.

 

Как преминава процесът на обучение?

Курсовете се провеждат онлайн, като през всяка седмица децата ще имат възможност да се запознаят с различна тема и да упражняват технологиите, включени в обучението по тях. 

За улеснение всички уроци с преподавател се записват, а учебните материали, домашните работи и видеата се качват в платформата Microsoft Teams

Програма на обучение
 

Нашата програма за обучение е разработена по авторска методология. Програмите може да видите в характеристиките за всеки курс.

Няма намерени продукти.