КАРИЕРНО И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Тези курсове имат за цел да подобрят кариерните ви възможности чрез важни умения в най-различни сфери: IT индустрията, процеса по подбор на кадри, както и социалните мрежи. Всички тези способности допълнително ще ви помогнат да получите мечтаната работа и да се откроите пред останалите кандидати.

Ние предлагаме:

1. Курсове за овладяване на LinkedIn

Изключително подходящи както за рекрутери, които търсят най-добрия талант, така и за увеличаване на продажбите на компанията. Обхващат изключително важни знания като какво прави профила ни в Linkedin успешен, как да генерираме повече лийдове и как да се свържем с хората, които се интересуват от продуктите ни.

2. Тech Recruiter Academy

Курс, който помага за специализиране в сферата по подбор на кадри чрез 100% практика. Експертни преподаватели практици ще се погрижат твоята експертиза по теми като структура на IT компаниите, ролята на рекрутера в агенция, в компания или като фрийлансър, набиране на кандидати, търсене в социалните мрежи, осъществяване на контакт, нетуъркинг събития, системи за проследяване на кадри и много др.

3. IT4HR

Традиционно организираме еднодневно тренинг обучение за HR специалисти и рекрутери, което подпомага експертните знания в сферата на подбора на кадри. Основната мисия на курса е участващите да научат всичко за класификацията на изискванията на IT компаниите, подходящите профили без точно съвпадение по ключовите думи, отсяването на най-добрите кандидати и много още.

Ако имате нужда от разнообразни знания, които да отличат вас или компанията ви - тези обучения са точно за вас.

 

  

Подреди по