Дистанционен курс: Създаване на игри - 3Д светове

+ -
98,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Създаване на игри - 3D светове

Лятна компютърна академия - направление "Програмиране"

 

Лятната ваканция започна, а ние за пета поредна година сме подготвили страхотни обучителни програми като част от Лятната компютърна академия на IT STEP, които да направят лятото не само забавно, но и полезно за малчуганите и младежите.

 

Имаме и още добри новини - за първи път тази година обученията ще се провеждат онлайн, а не само присъствено!

 

Първото онлайн издание на Лятната академия е фокусирано върху създаването на игри и 3D светове. То е подходящо за деца от 9 до 14 години. 

 

Курсът ни започва на 13 юли и ще продължи до 17 юли. Занятията ще се провеждат онлайн всяка сутрин от понеделник до петък между 10:00 и 12:30 ч.

 

Ако детето ви обича да създава светове и иска да реализира идеите си в свои собствени игри, това направление е подходящо за него! По време на обучението, малчуганите ще имат възможност да се запознаят със забавната логическа платформа Kodu. Заедно ще създаваме светове и герои, които ще развият въображението на децата. Ще направим и първата си игра, като ще проследим пътеката на действие на персонажите и ще обмисляме заедно всички необходими стъпки по пътя на създаването на проектите.

 

Съвсем скоро ще обявим дати и за следващите модули от Лятната академия. За повече информация, моля да оставите запитване или да се свържете с нас.

 

Осигурете на детето си летни занимания, които ще му гарантират добри умения за бъдещето!

 

Начало: 13 юли

Край:  17 юли

 

Програма

  • 10:00 - 12:30 - Обучение и практическа задача

 

Цена на курса:

Цена за полудневно обучение: 98 лв.