ПОТРЕБИТЕЛСКИ УМЕНИЯ

Потребителските умения са важна част от способностите, които са необходими във всяка една сфера. Поради тази причина, организираме редица обучения, посветени на Microsoft Office, които ще ви дадат шанс да станете експерти в ползването на програмите. Дали ще създавате документ, таблица или презентация - ние сме тук, за да ви помогнем с необходимите знания.

Сред курсовете, които предлагаме, са:

1. Как да станеш експерт от начинаещ в Microsoft Excel? 

Курсът предлага ценни знания за улесняване на работата, свързана с таблици и цифрови изрази, както и тяхната автоматизация. Тъй като професионалното владеене на програмата става все по-необходимо за всяка една работна позиция или бизнес среда. това обучение е особено важно както за начинаещи, така и за хора с минимални познания за работа с програмата.

2. Как да станеш мастър на Power Point?

Чрез серия от уроци, ние даваме възможност на всеки желаещ да се научи как да създава запомнящи се презентации, с които да печели работна позиция, клиенти, партньори или каквото му е необходимо за неговото развитие или бизнес.

3. Как да бъдеш експерт в работата с Microsoft Word?

Курсът е предназначен за създаване на професионално изглеждащи текстове, които да ви представят като експерти във вашата сфера. Тъй като работата с текстови документи е неизменна част от задълженията на почти всеки професионалист, независимо от индустрията, в която се развива, това обучение е сигурният път към успеха.

Потребителските умения са безценен елемент на работата във всяка една компания и бизнес среда. Бъдете сигурни, че сте ги овладели, а ако имате пропуски - ние ще помогнем.

Category is empty.